Árnyékban

Feminizmusról, az emberi kapcsolatokról, mindenről.

Címkék

index_modi_hadova

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

A hím-soviniszták emberiség elleni bűntettei. I.

2012.10.04. 21:16 - forintocska

Ma, amikor a világban a számtalan helyen háborúk dúlnak, nőket/gyerekeket adnak-vesznek (virágzik a rabszolgaság), gyilkolnak, kínoznak, emberek éheznek, az emberiség létszáma a patriarchális elletési projektnek köszönhetően a Föld létét fenyegeti, még mindig azok a férfiak vannak a hatalmon akiknek a hatalommániás őrületének köszönhető a Föld az ökoszisztémájának, az emberiség kipusztulásának a fenyegető réme.

Nézzük csak meg tüzetesen mivel indokolják ezek a tömeggyilkosok, az ő "jogosnak" tartott erőszakukat a nők, és ezáltal az emberiség felett. .:

1. A férfiak erkölcsi piedesztálra való helyezésével.  

Ennek eszközei: az általuk kitalált különböző vallások, filozófiák, ideológiák, gazdasági -fizika- lelki erőszak, a férfierőszak hősiességnek való nevezése (hazafiság, igazságos háborúk, stb..lózugok pufogtatása), a férfierőszak istenítése (versenyszellem, piacgazdaság, stb.. marhaság).

2. A férfiak szellemi fölényének a hazudása a nők felett.

Ennek eszközei valójában azt jelentik, hogy a nőket hülyéknek állítják be, szó szerint. Több ezer éven át a tudós nők kiirtása, a nők kizárása az oktatásból. Manapság a nők leugatása, a férfilogikára való hivatkozás (ami csak valójában abból áll, hogy te hülye nő kussolj, mert én mondom, a logikusan gondolkodó férfi), a férfitudósok, művászek felsorolása, miközben kussolnak arról, hogy a nőket még ma sem engedik a saját tudományos eredményeiket egyedül publikálni, hanem meg kell osztozniuk a saját szellemi termékük eredményei felett a férfi főnökeikkel. Sőt, gyakran plagizálnak a nőktől a férfiak. Einstein sem volt kivétel. Ha nincs Mileva Maric matematikusnő Einstein sohasem  tudott volna semmit sem publikálni. Erre az is bizonyíték, hogy mikor már nem volt közöttük semmi kapcsolat Einstein-nek csak tévedései voltak. Einstein valójában a plagizálás nagymestere volt. Nem tudós. Igen nagy pofon volt a hím-soviniszta férfitársadalomnak, hogy mikor meghalt, kiderült hogy az agya az átlagtól kisebb. Na akkor jött a variálásuk, a gőgös, dölyfös hímeknek a lebenyekről, stb..  Kb. így tették tönkre a férfiak a legtöbb tudós nő tudományos eredményét. Elhallgatták, vagy ellopták tőlük. Egyik kedvenc példám ebből, az anyák megmentőjeként  aposztrofált Szemmelweis Ignác Őt a hülye hím-soviniszta férfiak azért helyezték piedesztálra, mint nagy tudóst, mert "felfedezte" azt, amit a tudós nők, a bábák évezredek óta alkalmaztak. A szülésnél a fertőtlenítést. Tehát valójában a férfiak a nők tudását sohasem becsülték, de ha egy férfi lemásolta, vagy netán rájött arra ő is, hogy a hullák boncolása után illik kezet mosni, fertőtleníteni az eszközöket a kezet, vagy még talán arra is rájöttek, hogy a forró víz fertőtlenít, akkor azonnal nagy elme. De a nők esetében ez a tudás bűn volt. Amiért a nőket ki kellett irtani, mint tették ezt a férfiak évezredeken keresztül. Kezdték az ókor végén, a görögök qrvanagy demokráciájával (amely nyíltan  deklarálta hogy a nőket nem tekinti embernek hiszen nem tartoztak a nép közé), a római joggal, (amely a nők jogfosztását törvényerőre emelte), folytatták az inkvizícióval, a shariával, Jelenleg is a világban számos helyen a nők szisztematikus kiirtása folyik. Hazánkban is. A prostitúcióval és a nők szegénységben való tartásával. Azaz a nők meglopásával. Minden magyar törvény amit a férfiak hoztak/hoznak tulajdonképpen emberiség elleni bűntett.-

3.A piacgazdaság erőltetésével. (Valójában a hatalom, a pénz imádatával ).

A nők tárgyiasítása, csak a pénzzel és fizikai erőszakkal érhető el. A pénz eszköz a férfiaknak nők gazdasági függésben tartására, kiszolgáltatottá tevésére minden téren.

A bejegyzés trackback címe:

https://manekedholnapnekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr124682267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

forintocska 2012.10.05. 09:54:40

Na kezdődik a hülye szlovén halál (balu1) mocskolódása. A marha állatja! Beleugat szlovéniából a magyar nők helyzetébe.

hungaroraptor oroshasiensis 2012.10.08. 17:47:11

Időnként én is hímsovinisztának illetve zaklatónak érzem magam.

Miután ismét kitiltottak az Indexről ,ismét írtam egy bejegyzést egy adott nyilvános közintézmény facebook felületére , ahol egy bizonyos hölgy dolgozik.

Semmi személyes , szerelmi vagy szexuális jellegű utalás nem volt a bejegyzésemben ; csupán az élet értelméről szólt.

Persze ez a bejegyzésem is azonnal eltűnt.

Most akkor megint egy undorító zaklatónak érezzem magam , amikor csupán néha beszélgetni szeretnék egy bizonyos nővel ??!!

forintocska 2012.10.09. 05:50:32

@hungaroraptor oroshasiensis:

Hm...pedig te nem írsz soha az index fórumán mocskos stílusban. Látod? Ezt jelenti a patriarchátusban, ha a nők elleni erőszakot tekintik értéknek, nem pedig annak az elutasítását.

A hölgyre visszatérve. Ez pusztán kémia. A nózidban érzed egy nő természetes feromonját, ami téged vonz.
Nem biztos, hogy a nőt a te feromonod vonzza. És gyakran a férfiak ezt sértésnek veszik és erőszakkal büntetik. Nem lennék meglepve ha kiderülne hogy a hölgyet már megbüntette ilyen módon egy férfi és azért van ez az iszonyú ellenállása is.
Meg aztán rajtad ott a bélyeg amit rád sütöttek még gyerekként. Nagyon nehéz az embernek felülkerekednie a fejébe mosott előítéletekkel, amiket a különféle filmek is táplálnak a skizofrén, elmebeteg horrorokkal stb. Pedig sokszor az életben az un. normális emberek sokkal nagyobb szörnyek, akiknek a a nőkkel szemben intézményesítve elkövetett bűntetteit a társadalom természetesnek veszi, nem bünteti, sőt gyakran megjutalmazza érte a bűnelkövető férfit.
Azt gondolom, te szeretetre vágysz. Adni és kapni szeretnél egy nőnek. És ez természetes minden embernél. Próbálj találni egy olyan hölgyet akivel passzol a feromonod és tőled szeretne kapni szeretet. De ne a fejedben létrehozott nőt keress. A könyvtáros nőt sem ismered. Fejedben létrehoztál róla egy képet és ahhoz ragaszkodsz. Olyan úgy sincs a világban. De van rengeteg szeretni való nő. No azt találd meg. És azt a nőt szeresd.
Másik. Beszélgetni pedig sok nővel lehet.
A nők különben nem díjazzák ha azonnal szexualitásra tereled a szót. Tudod rengeteg nő úgy van vele, hogy ő nem csak egy lik. És sértés is egy nőnek, ha nem vele foglalkozol nem őt akarod megismerni hanem csak a farkad jár az agyadba azaz a te szexualitásod.

szerintem is 2012.10.13. 12:15:51

@hungaroraptor oroshasiensis:
Nem zaklató voltál, csak éppen nem a megfelelő helyen szólaltál meg. Egy közintézmény oldala nem a legalkalmasabb felület ilyesmire. Valószínű, hogy azt az oldalt hivatalos, az intézmény működésével kapcsolatos célokra szánják. Nem zaklatás miatt töröltek, hanem mert nem illett oda, nem a megfelelő helyen szólaltál meg. Írjál a hölgynek privát, személyes üzenetet. Ha nem válaszol, megpróbálhatod mégegyszer. Ha erre sem kapsz választ, nem érdemes tovább próbálkozni.

hungaroraptor oroshasiensis 2012.10.15. 06:01:46

Nem tudom , hogy mit akarok az illető hölgytől.

Egyrészt a hölgy sokszor teljes joggal utál és gyűlöl , hiszen gyakran én magam is visszataszítónak érzem magam.

Továbbá fogalmam sincs arról , hogy neki mire van szüksége az életben , mit akar , mit szeretne és milyen típusú partnereket kíván magának.

Ráadásul azt sem tudom , hogy én milyen férfi szeretnék lenni illetve milyennek kellene lennem.

Rendkívül undorítónak találom az úgynevezett hagyományos férfiszerepeket , az önelégültséget , a beképzeltséget , a nagyképűséget , a nőkkel szembeni fölényességet és arroganciát és a nőket lenéző , megalázó és kvázi megerőszakoló viselkedést.

Ugyanakkor azt is tudom , hogy a nők 99 százaléka éppen az ilyen nagyképű , fölényes , öntelt , és a nőket szinte megerőszakoló férfiakat akarja illetve hajlandó elfogadni.

Arról viszont fogalmam sincs , hogy az általam zaklatott hölgy valójában milyen személyiség illetve mit szeretne. Sokszor úgy viselkedik és beszél , mint akit teljesen hidegen hagynak a szex és a férfiak.

Ugyanakkor néha őrjítően szexisen öltözködik és időnként például a lábán és a kezén is vörösre vannak festve a körmei.

Például ezek a vörösre festett körmök is nagyon izgatóvá és vonzóvá teszik.

szerintem is 2012.10.15. 14:30:43

Ismerkedni szeretnél vele. Hogy hogyan tovább, az majd elválik.
Nem értem, miért érzed magad visszataszítónak?
Talán nagyon belemélyedtél és hatottak rád a feminista betegesen férfigyűlölő dumák férfierőszakról, férfiak alacsonyabbrendűségéről és stb. Beteg lelkek ők, hidd el. Nem szabad hogy lelkiismeretfuradalást keltsenek benned, nincs miért. Elég ha csak körülnézel a környezeted, az ismerőseid körében és rájössz hogy a feministák által összehazudott erőszakok és hullahegyek nem léteznek. Van, létezik sajnos erőszak, de közel sem ilyen mértékben. Ráadásul a hivatalos adatok szerint a férfiak és a nők kb. egyaránt agresszívek és lehetnek akár bántalmazók.
A férfiak és nők többsége viszont egészségesen goindolkodik, betegesnek tartja a feministák gyűlölködését.
Ha a kiszemelt hölgyed is a normálisan gondolkodű többséghez tartozik, hát nem lesznek neki előítéletei veled szemben és neked se legyen mitől félned tőle.
Keress rá megfelelő alkalmat, amikor megszólíthatod. Beszélj vele szelíden és őszintén, hasonlóan mint ahogy egy jólismert rokonoddal tennéd. Ha szívesen fogadja az érdeklődésedet, máskor is beszélgessetek és el is hívhatod egy könnyed rövid kis programra pl. kávézni stb. Ha nem tetszik neki a közeledésed, azt úgyis jelezni fogja, akkor hagyd és keress valaki mást.
Gondolj mindig arra, hogy a nők is ugyanolyan emberek a hibáikkal és a jó tulajdonságaikkal együtt.

hungaroraptor oroshasiensis 2012.10.15. 14:47:45

Én egyáltalán nem ítélem el a feminizmust.

Sőt annak örülnék , ha létezne egy nagyon komoly és erős feminista szervezet , amellyel nyíltan és őszintén meg lehetne beszélni a férfiak szexuális problémáit.

Az adott hölgytől pedig nagyon félek

Egyrészt azért , mert a jelenlegi társadalmi , anyagi és pszichikai állapotomban nem érzem magam méltónak hozzá , másrészt pedig azért , mert még sohasem voltam nővel és szó szerint halálosan félek a nőkkel való fizikai kontaktustól és a szüzességem elvesztésétől.

Nem azért mert szégyenlős vagy gátlásos vagyok , hanem azért , mert attól érzem egy különleges , rendkívüli embernek magam , hogy még sohasem volt barátnőm és még mindig szűz vagyok.

Olyannyira nem vagyok szégyenlős , hogy kifejezetten felizgatna a nyilvános meztelenkedés és a nyilvános szexelés ( amivel jól meg lehetne botránkoztatni a prűd és álszent polgári társadalmat ) , azonban a fent említett ok miatt szó szerint halálosan rettegek a szüzességem elvesztésétől.

forintocska 2012.10.26. 16:27:19

@szerintem is:
Benne nem feministák hanem a tehozzád hasonló férfiak tettek kárt.


süti beállítások módosítása