Árnyékban

Feminizmusról, az emberi kapcsolatokról, mindenről.

Címkék

index_modi_hadova

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Linkblog

Himsovika kalandozásai a férfihazugságon, azaz, egy álnéven beépült forintocska tanításai a hülyéknek. :))))))

2012.10.04. 23:41 - forintocska

Kedves olvasóim. Miután a murder, a nyiltan feminista-ellenes nőgyűlölő férfihazugság oszlopos tagja, minden alkalommal törli a feminista topikból a frissen regelt nickeim, így kénytelen vagyok a feministán tobzódó gyűlölködő hímsoviniszta falkát a saját oldalukon rendre utasítani. Mivel tisztában vagyok vele, hogy azonnal törlik, mint teszik ezt a feministáknak nyitott topikon is, és hogy az utókor számára is fennmaradjanak a nevelő célzatú írásaim, ezért ez a bejegyzésem tulajdonképpen végtelen lesz. :)))))))

himsovika

2012. október 4. csütörtök 23:03

Megint sikerült jó hosszú marhaságot írnod. A feminizmus nem eszme, hanem egy gondolkodásmód. Aminek a lényege egy tudás, Aminek te nem vagy a birtokában, mert ha birtokában lennél nem írnál ilyen marhaságokat és nem lennél feminista-ellenes. A titka a tudásnak, hogy az emberiség két azonos értékű nemből áll. Nőkből és férfiakból. No innen fuss neki!!!!
Persze azt tudom, hogy a gondolkodás számodra nagy-nagy megpróbáltatás. De próbálkozhatsz vele. Nem is várhatom el tőled, hogy azonnal sikerüljön. És egyetlen itt gyűlölködő és az index feminista topikját ellepő itteni farkát rázó hímsovinisztától sem. Közöttük az index fórum címeres gazembereitől a moderátoroktól sem, akik köztetek vannak. . Ezért van hogy ti a gyűlölködő hímsoviniszták a férfiak és nők gerinctelen alja, ott a feminista topikban is szabadon garázdálkodhattok, uszíthattok a nők és a feministák ellen. . Közben itt képmutóan a vitakultúráról zengetek ódákat. Helyesebb lenne ha a nők feministák rágalmazást, az ellenük folytatott gyűlöletkampányt, és egymás farkának szopását, egymás valagának a kinyalását nem vitakúltúrának hívnátok,, hanem a nevén neveznétek. Elmebetegség. A férfiak hatalmi tébolya!

borosta

2012. október 4. csütörtök 23:13

te látom birtokában vagy a nagy "tudásnak" amitől az emberek és az avatorok bélében élhetnek egy távoli bolygón. A TUDÁS. Hmmm. Te hogy kerültél birtokába fejen csapott egy villám? Mesélj nekünk  már nekünk erről a tudásról? Én azt hallottam, hogy ha az ember megszerzi utána már nem kell neki táplálék és fényen és levegőn is megél. Igaz ez?

A vitakultúra ott kezdődik, hogy nem töröljük a kommenteket, ahogy a nőkért honlapján csináljátok ti avatarok. Itt még a te kommented is helyett kap a trolltartóban.    

himsovika

2012. október. 5. péntek. 02:30

Ezt csak a hím-soviniszta férfiak hiszik, hogy a nőknek elég a fény és a levegő. És nekik nem kell kaja. Tudod a tudás ott kezdődik, hogy kisfiúként figyelsz a biológia órán az általános iskola 5-ik osztályában. Nem azzal vagy elfoglalva, hogy a lányokat kicsúfold és vered, vagy játszd a janit a többi kispöcsnek órán.. Akkor megtanulod ezen a bolygón a Földön, és nem egy fiktív távoli kitalált bolygón, hanem itt a Földön ahol élünk, hogy a fajok többnyire úgy szaporodnak, hogy két nemből állnak. Két azonos értékű nemből. Nincs ez másképpen az emberek esetében sem. Meglepő de így van! Ezért semmiféle előjogok nem járnak nektek sem férfiaknak. Amit ti a nőknek kívántok azt csak csináljátok ti magatok!! Legyetek 8%-ban a döntéshozásban. Keressetek 20-25%-al kevesebbet. Titeket kínozzanak és kényszerítsenek prostiknak a stricik és a férfiak. Álljatok ki az útra és tartsátok oda a seggeteket napi 10-12 férfi kliensnek. Benneteket hordjanak el aztán mindenféle kurafinak, hímringyónak a férfiak, és mondják azt hogy ti akarjátok, és önként örömmel teszitek, mert a kurafiság és hímringyóság a véretekben van. Ti rendelkezzetek a világ javainak mindössze 1%-val és közületek kerüljön ki 10 éhezőből 7. Ti legyetek a világ és gazdasági vezetőségben 10 %-ban. Ugye hogy nem tetszene nektek? Mért képzelitek hogy a nőknek tetszik? Ez a nőknek sem tetszik. Na látod ez a tudás, ha ezt tudod. És nem az a tudálékos köntösben lecsapott hülye rinya, amit ti itt a hatalomféltésből lecsaptok!

Neked mióta jelent vitakultúrát amit ti itt csináltok? És amit a nőkért-ben is próbáltatok, hogy a feministákról és a nőkről terjesztetek rágalmakat és személyeskedve hazudoztok róluk? Hol van itt vita nálatok? Ti itt csak mindannyian a nőket és a feministákat rágalmazzátok. Gyűlölködve uszítotok ellenük. Ebben köztetek valóban nincs vita. Ezért teljesen felesleges itt vitakultúrára hivatkoznotok. És hogy nem töröltök??? Ti?? Viccelsz??? Hiszen az első hsz-m sincs itt meg. Sőt bepofátlankodtatok, ti a gyűlölködő hímsoviniszták az index feminista topikjába is. És ott a moderátorként garázdálkodó  nőgyűlölő itteni oszlopos hímsoviniszta murder segítségével rágalmazzátok, gúnyoljátok a nőket ,és a feministákat is. Ott olyan ordenáré személyeskedő aljas dumát eresztenek el az itteni húúú de illedelmesen egymás seggét nyaló hímsoviniszták, hogy egy kocsmában különbül beszélnek a nőkkel a nőkről. Azt a ti oszlopos tagotok a murder nem törli. De a tényekről szóló hsz-im és a zsinórban a nickeim igen. Szóval nem kell a rizsa a ti vitakultúrátokról. Ismerem!!! Arról szól, hogy a nőknek a feministáknak kuss! Csak ti ontsátok a gyűlölködő hazug rágalmaitokat a nőkről és a feministákról.

Alter Ego

2012 október 5. péntek 03:16

Bocs, de nincs köztünk az aki téged kicsúfolt és megvert az iskolában.  Sőt azt sem tudjuk, hogy vajon mért tették ezt veled. Azt sem értjük hogy miért tartod oda a segged napjában 10-12 férfinek,amikor bármi mást is csinálhatnál. Mi itt mindannyian mélyen egyetértünk veled abban hogy az emberiség két azonos értékű nemből áll és ezt örömmel elmagyarázzuk a stricidnek is. Reméljük nem önként fogadtad magad mellé bűntársadnaké A körülményeidet megértve nagyon megértjük hogy ilyen ember lett belőled.  

Arra viszont megkérünk hogy ne ránk haragudj, mert az igazság az, ami...

himsovika

2012 október 5. péntek  03:45

Na látod! Ezek vagytok ti! Férgek, nem férfiak!! Ha egy nő leírja az igazságot, hogy a nőkkel hogy bánnak a férfiuralomban, akkor azonnal aljas személyeskedésbe kezdtek.    

Ja, magyarázd el a maestronak aki a prostitúció lelkes rajongója, élvezője, megbízója  minden stricinek mint kliens!!

Borisz

2012 október 5. péntek 04:26

Helyes! Ilyen embertől akarok megtanulni gondolkodni, mint TE!! Ember TE vagy a példaképem! :) Nagyszerű arc lehetsz! Örömmel sajátítom el az alapeszmét, miszerint férgek vagyunk, és természetesen a nők ugyanakkor nagyszerű lények, akikkel kapcsolatban te nyilván semmiféle elfogultságot nem táplálsz!

Kár lenne vitába bocsátkozni veled.

(Szellemi fogyatékosnak lenni egyáltalán nem kínos, viszont azt kiabálni, hogy a többiek nem tudnak összeadni, azért az megmosolyogtató. Ordítsd máshova a fájó telitalálatok miatti gyűlölködésedet.)

himsovika  

2012 október 5. péntek  05:27

Tudod borisz ne keseredj el! Nem te vagy az első szellemi fogyatékos akinek megtanítottam, hogy nem attól férfi egy férfi ha a nőket gyűlöli hazudozik róluk. és még csak nem is attól leszel férfi ha rágalmazod azokat az embereket a feministákat akik szólni mernek a nők alapvető egyetemes emberi jogaiért.

Ha ezt teszed csak szánalmas pondró vagy, aki attól érzi magát valakinek, ha gyűlölködik, rágalmazza a nőket és a feministákat. Tanuld meg a nőket szeretni és ne a farkad!  

A férfihazugság vitakultúrája. Pontosan addig tart amíg elhazudják hogy van!!!:)))))))))))))))))))))) 

borosta  2012 október 4 csütörtök 23:13 

A vitakultúra ott kezdődik, hogy nem töröljük a kommenteket, ahogy a nőkért honlapján csináljátok ti avatarok. Itt még a te kommented is helyet kap a trolltartóban.

Kedves olvasóim! Aki megtalálja a férfihazugságon a vitakultúrát, annak írok egy személyre szóló verset! :))))))))))


 Ja! A moszerarankának az abszolút hazugságnak nem elég, hogy az általam nyitott  feminista topikból kitiltott, törölt nemegyszer a murder, azért mert rohangált oda, mikor nem tudott cáfolni, hanem még pofátlanul fenyegetődzik, még azzal is, hogy a blogszolgáltatóm esetleg  megelégeli ha egy feminista leírja a tényeket. Mocsoknak nevezi.  Persze a saját majmozását, a nők mocskolását a nők leribancozását nem tekinti annak. Minek képzeli ez magát? Ez a gőgös, semmirevaló, nőgyűlölő, feminista-ellenes hímsoviniszta aljas alak? Világ csendőrjének?

Abszolút Igazság válasz | vissza a topikba 2012.10.05 10:41:54 Creative Commons License (278289)

Kíváncsi vagyok, mikor elégeli meg a blogszolgáltatója is ezt a mocskot és gyűlölködést, amit ott folytat...

Előzmény: hgyi (278261)

                                                                   

A bejegyzés trackback címe:

https://manekedholnapnekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr904820842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alter_Ego 2012.10.05. 14:45:46

Szó sincs itt semmiféle személyeskedésről, csak éltem a feltevéssel, hogy mindaz, amit a nyakunkba borítottál, a saját személyes tapasztalataidon nyugszik. Mert ugye, csak akkor van értelme? Azonban ha mindez csak a fejedben létező elképzelt világ, akkor el kell gondolkodnod rajta, hogy a nagy feminista haragodat leginkább a képzelgéseidre és nem a valóságra alapozod... Ez logikus, nem?

forintocska 2012.10.05. 17:25:21

Még hogy te nem személyeskedtél? Aljasul. A lehető legrondább módon. De ezek vagytok ti. Ha egy feminista megemlíti hogy ti a nőgyűlölő hím-soviniszták mit csináltok a nőkkel az egész világon, akkor azonnal aljasul rá vonatkoztatok olyan dolgokat amiért ti akarjátok a nőket gyűlölni!!! Hogy aztán lehessen mire a mocskos oldalatokon, hivatkozni, hogy minden nő ilyen-olyan galád kurva stb. Ezek vagytok ti. A feminista ellenes hím-soviniszták. Kimondottan káros, aljas, férfiak. És az a világ amit én látok, az nem beképzelt gazdag, nőgyűlölő, gőgös férfiak delíriumos lázálma, mint amiket ti a férfihazugságon irkáltok, hanem tények. Hivatalos statisztikákon alapuló valóság. Míg amiket ti vizionáltok, annak a valósághoz köze sincs. Nem véletlenül nem tűritek sehol sem a nőknek a véleményét és mindenhol nyomjátok a neten a nőgyűlölő aljas dumátokat.

forintocska 2012.10.09. 07:50:24

@Peter_Cs:
Mert ezek irigylik az igazi jó embereket. Nagyon buta férfiak vannak ott.

szerintem is 2012.10.11. 03:52:02

@Peter_Cs:
Tudod Peter Cs. úr ha te ezeket a 100 éves brossúrákból gondolkodás és kritika nélkül bemagolt dogmákat valóban hirdeted, ne is csodálkozz ha megkritizálnak.

hungaroraptor oroshasiensis 2012.10.11. 04:54:33

@szerintem is: Ha Ön a 3 - 4 ezer éves bronzkori bálványimádó vallásokból származó "Szent" Írásokat gondolkodás nélkül beszopja , és hisz az azokban szereplő képzeletbeli , embertelen és szadista bálványokban , ne csodálkozzon azon , ha a világ szenvedő élőlényeivel együtt érezni próbáló értelmes ember ellenszenvesnek találja Önt.

szerintem is 2012.10.11. 06:54:39

Nocsak!
Ez nagyon frappáns volt :) Egyetértek!
Igen, én is azt javaslom, el kellene már tudni szakadni végre az idejétmúlt sztereotipiáktól. Ezek jó része soha nem is volt igaz, más részük meg már rég megoldódott. Kár tovább lovagolni mert már csak az előnytörvények következhetnek és tudjuk, hogy az elnyomás mindig az egyenlőtlenségekből keletkezik.
Érdemes olvasni, tanulni, tájékozódni, fejlődni. Talán még az is elég lehet ha egyszerűen kinézel az ablakon. Ha szemügyre veszed a világot rájöhetsz, hogy az már rég nem olyan, ahogyan azt néhány hatalomvágytól elvakult hangoskodó megpróbálja elhitetni. A történelem már bebizonyította, a hangoskodók szokták a legférgesebb eszméket terjeszteni. Hangoskodva sajnáltatják magukat, így próbálnak meg az egyenlőknél egyenlőbbek lenni.

forintocska 2012.11.05. 10:33:22

@Enyém nikkem:

Szégyellje magát az aki 12 000 ft-t fizetett 5 éve egy nő megerőszakolásáért, és még dicsekszik is vele!

forintocska 2012.11.05. 10:46:16

@szerintem is:

Kétezer év óta szenved az emberiség keresztény dogmáktól amit te csont nélkül beszopsz! Mi oldódott meg? Neked a jó léted? Vagy szerinted az a megoldódás hogy az emberiség 90% -a nyomorszinten él?
Ha kinézel az ablakon a hangoskodók mindig ugyanazok. Konc körül marakodó férfiak masíroznak, ideológiáikat óbégatva.

R. Daneel 2012.12.22. 17:30:02

@forintocska:

Szia Tündér!

Mivel a feminista megszűnt, így itt kívánok Boldog Karácsonyt! :)

R. Daneel 2012.12.22. 18:15:28

Hgyi-vel nem kell különösebben foglalkozni Tündér. Ő olyan kislány, aki a legcsúfabb játékot játssza: uralomjátékot játszik. Mivel kislánynnak érzi magát., le akar győzni bármilyen, nála nagyobbnak gondolt nőt (jelen esetben téged). Ez az élete érteleme.

Nna, ezt művelte a topikban vagy 250 ezer hozzászólás óta.
Te meg voltál olyan botor, hogy leálltál vele harcolni. :)

Meg is érdemled! :ppp

vilagoskek 2012.12.24. 22:18:27

Igazi nőből sosem lesz feminista ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.12.31. 23:02:19

@R. Daneel: Hgyi-vel kapcsolatban egyetértek, ezen felül hozta/hozza a kártékony sztereotípiákat szolgalelkű álnaív stílusban.

@vilagoskek: Önérzetes, gerinces nő lesz feminista, böszmeségeket beszélsz.

forintocska 2013.01.14. 10:12:50

@R. Daneel:

Szia Angyalka! Örülök hogy megtaláltál.. Nagyon sok szép évet kívánok neked. Nemcsak 2013-ban.
A hgyi-vel és a fórummal nem foglalkozom már. Egyszerűen úgy gondolom olyan gyalázatos lett, miután a murder sikeresen kiirtotta a gondolkodást, a tisztességes embereket, és csak a butaságot, a gerinctelenséget, a hím-soviniszta szexista mocskokat hagyta meg, hogy nem mérgezem ott ezekkel a szemetekkel magam.

forintocska 2013.01.14. 10:22:45

@Peter_Cs:

Neked is nagyon sok-sok szép és boldog évet kívánok. Tibennetek nem lehet csalódni az Angyalkával együtt. Nem véletlen voltatok az Istvánnal együtt a szívem csücskei a topikban. Most egy ideig nem írtam, nem olvastam a blogomba. De most úgy gondolom, hogy nagyon sok régi lementett írásomat hsz-t bemásolok ide. Amiket természetesen töröltek. Sehol máshol nem hozzáférhető.

forintocska 2013.01.14. 10:28:40

@vilagoskek:

Neked ki az igazi nő? Akit annak tartasz? Nyugodj bele, hogy tőled függetlenül a női nemhez tartozom. Van egy rossz hírem a számodra nem te döntesz a természet helyett. Van ilyen,

forintocska 2013.01.14. 10:35:31

@szerintem is:
"Érdemes olvasni, tanulni, tájékozódni, fejlődni. Talán még az is elég lehet ha egyszerűen kinézel az ablakon."

Hát akkor ne hangoztasd itt a káros sztereotípiáidat. És nem árt az sem ha tanulmányozod a patriarchális társadalom működését sem. Menni fog? Ha elakadtál, kérdezz nyugisan, Felvilágosítalak.


süti beállítások módosítása