Árnyékban

Feminizmusról, az emberi kapcsolatokról, mindenről.

Címkék

index_modi_hadova

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

A KEZDET

2011.07.24. 13:21 - forintocska

 

Nyitotta: forintocska 2007.07.01 13:06

Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
 
válasz | megnéz 2007.07.01 13:07:51 © (topiknyitó)
Itt aztán jöhet minden kérdés. De kérem kultúráltan!
 

 

A férfiak reagálása. És a válaszaim.

b.sz.   Mi bajotok a dákóval? (1)

f. Azzal semmi. Csak a viselőjével. (2)

b.sz. Akkor alapból súlyos bajok vannak az egész eszmével. Vagy csak azok viselőivel. (4)

f. Pontosan? Milyen bajok? (6)

b.sz. En bloc irtózni pl. cigányoktól, nem túl intelligens, de érthető és behatárolható attitűd. Na de az emberiség 50%-ától?(10) Tehát tulajdonképpen mi is bajod a dákó viselőjével?

f. Nem mindegyikkel. Csak azokkal, akik azt képzelik, hogy ők a teremtés koronái. (13)

b.sz. Értem. És mi az eszme lényege? Hogy mégsem ők a teremtés koronái?

Vagy van ennél valami több is? (16)

f. Igen az eszme lényege ettől több. Az, hogy a férfiak és a nők, elsősorban emberek, és egyenrangúak.(19)

b.sz. És ki állította, hogy nem egyenrangúak? (20)

f. Nézz körül! Ha nem látod, akkor vagy vak vagy, vagy nem akarod látni.(24)

Ez a párbeszéd igen érdekes. Megnyitok egy feminista topikot. Az első reakció rá (amikor szépen megkérem az embereket, hogy kulturáltan írjanak) egy sértődős számonkérés, hogy mi a bajom a dákóval. Magyarul ezzel a hsz-el rögtön a nemiségemet támadták. Azaz azonnal helyre akartak tenni  a nunám alapján. Hohohó! Hogy képzeli egy nő azt, hogy a feminizmusról nyit egy topikot? Csak szépen a helyére, a fasz végére! Ugye milyen ismerős ez mindenkinek? Na ezzel természetesen megadott egy olyan alaphangot a többi férfinek, akik azonnal a faszukkal jöttek.

P. péniszirigység... (18)

Végig négy év alatt ez jellemezte a feminista topikot. Hiába írtam meg, hogy egy ronda vénasszony vagyok, aki már nagymama, az sem számított. Csak az, hogy ennek alapján letegyenek a mindenképpen megvetendő nő szintjére. Négy év alatt voltam nekik, qrva, femináci, majom, hazug, nem ember, stb. Szóval a létező összes mocskot összehordták ellenem a falkában támadó hímsoviniszta nickek. Itt most ezekből az írásokból fogok idézni.

Majd folytatom...

**********************

De most egy frissebb. Mai és tegnapi dátummal a feminista topikból, ahonnan sorban minden feministát elüldöztek, és nekem is számtalan nickemet törölték, tiltották ki. És tegnap a murder ok nélkül minden nickemet törölte a haverja a hgyi kedvéért.

Most aztán tombolhatnak és hazudoznak a feminista-ellenes hímsovi nickek  a feminizmusról nyitott topikban.

Íme a legaktuálisabb téma. A norvég tömeggyilkosságból, hogyan hozzák ki a nőket és a feministákat bűnbaknak.

p.  

Off:

Hallották az urak, hogy a norvégiai lövöldöző 32 éves létére még mindig a mamával éldegélt a tanyán, ami Skandináviában extrém kivétel? Noha a topicalapító patróna szerint ez a legeszményibb felállás, mert a férfi (pfáj a pofáját) gyengédséget és jóságot tanul ily módon. Még alá is támasztotta az elvét a törpecsimpánzokról hozott példával, hogy ott a vén nőstény mindig elkíséri párosodni a fiát, és csak azzal szabad kufircolni, akivel a muter engedi, és ettől a bonobók úgy élnek, mint a galambok, öröm, bódottá... 

Na, csókdosom kacsóidat, forintocska (vagy mit tudom én, kinek hívatod magadat éppen...)

On(237360)

Ez a nick szokás szerint egy férfi bűnéért egy nőt tesz felelőssé. Az anyát. Mintha azért vált volna gyilkossá, mert az anyjával élt. Ez a hímsoviniszták egyik legrafináltabb hazugságai közé tartozik, hogy a nőt tegyék felelőssé a férfiak bűnéért és a gyilkos férfit felmentsék. Persze, hiszen minden bűnös férfinak volt anyja. A legkönnyebb minden férfi bűnéért az anyát tenni felelőssé. Ez egy nagyon közkeletű bűnbakképzése a hímsovinisztáknak, hogy minden férfi bűntettéért egy nőt tesznek felelőssé. Ilyen például, amikor megerőszakol egy férfi egy nőt, akkor a nőt teszik meg bűnösnek, mert hazudik, vagy ő provokálta ki az öltözékével, a viselkedésével. Vagy mikor a családon belüli bántalmazás van, akkor szintén a nő a bűnös, mert a szegény férfit kihozta a sodrából. Ezzel valójában férfiakat felmentik a felelősség alól. És a patriarchátusban minden felelősséget a férfiak bűneiért a nőkre terhelnek.  Így teremtik meg a férfiak a bűnös nő fogalmát. Akit természetesen büntetni kell. Akinek, mint bűnösnek, az önmagukat erkölcsi piedesztálra helyező férfiakat ki kell engesztelnie, hogy ne büntessék őt jogosan. Ennek alapján tekinthetik a nőt a férfiak ellenségnek. Mert ugye, a bűnt üldözni kell. Harcolni ellene. A hős férfiak, természetesen, a bűn megtestesítője, a nő ellen harcolnak, mert ő az ellenség. Az ellenséget viszont gyűlölni kell, és leigázni.

Ez a férfiak bűnéből származó nőgyűlölet teremti meg azt a feltételt is, hogy a férfiak ezután minden nők ellen elkövetett bűntettet jogosnak találjanak, és a nők felett uralkodjanak. Aki felett uralkodnak az, természetesen, nem dönthet a sorsáról, hanem csak az ő ura és parancsolója, a férfi. Aki, persze, törvényeket alkothat kénye-kedve szerint, és az a törvény kötelező a nőkre. A férfiak által elkövetett bűntettek aztán intézményesítve megjelennek a férfiak törvénykezésében, mint törvény. És akkor kész is az ördögi kör. A férfiak a nők helyett döntve, a nőket kiszolgáltatottá teszik gazdaságilag és fizikailag, ami még több bűn elkövetésére ad szabad kezet a férfiaknak, és természetesen megint a nő lesz a bűnbak.

Így van ez a fórumon is. Ez a nick arra hivatkozik, mikor érdekességként betetten egy cikket a bononokról, mintha én és azt mondtam volna akkor, hogy a férfiak maradjanak az anyjukkal. Tehát itt egy hazugságra hivatkozikm amit ő talált  ki. És természetesen ezt tovább költötte. Olyanokat állított, amit soha nem írtam le. De az igazi célja ezzel, az hogy engem is bűnössé tegyen ennek a férfinak a bűnéért. Azaz én is bűnbak legyek érte, ne csak az anyja.

És itt egy másik feminista-ellenes véresszájú hímsovi válasza.

A.I.  

Nincs ebben semmi meglepő. A családok szétverése régi feminista vágyálom. Csak az a bökkenő, hogy az apa nélkül felnevelkedett emberekből sokkal nagyobb eséllyel lesz bűnöző, erőszaktevő. Jól ki van ez találva: erre a növekvő erőszakra hivatkoznak a feministák, amit saját maguk okoztak...

 
Ez a nick több nickjén (első a maestro, utána az abszolút igazság és az ősi női bölcsesség  nickeken) a topik elejétől rendkívül feminista-ellenes volt. Több hsz-e pusztán a majmozásban merült ki. Járt annak idején a Tűsarkon is, és ott is minősíthetetlen hangot használt a feministákkal szemben. A feministákat majmozta le a topikomba is, és  engem nevezett állandóan majomnak. Ez a nick rendkívül gőgös. Nagyon büszke az IQ-ra, de én megmondom őszintén, a buta emberek közé sorolom. Ez itt természetesen egyenesen a feministákat teszi meg azért bűnbaknak, mert a férfi gyilkos lett. Célja ezzel nem más, mint a feministákról terjesztett hazugságainak a növelése.

Csak elfelejt valamit. Egyetlen feminista sem indított háborút, egyetlen feminista sem lett tömeggyilkos. Soha nem is jött volna létre a feminizmus, ha a férfiak embernek tekintik a nőket, és nem követik el évezredek óta, tömegesen, intézményesítve a nők ellen a legkegyetlenebb bűnöket. Az, hogy manapság annyi az erőszaktevő, az betudható a világon elterjedt prostitúciós férfikultúrának. Nők, férfiak tömegei vannak tönkretéve mentálisan. 

Tehát nem a feministák okozzák az erőszakot, hanem a férfiuralom maga. Hiszen a patriarchátus maga az erőszak. 

És íme a hímsovi nők gyöngye! A hgyi a feminista topikból!

hgyi válasz | megnéz 2011.07.24 09:51:11 Creative Commons License (237362)

a feminizmus olyan, mint a mindenkori ellenzék Magyarországon - mindegy mi történik, csak ne az legyen, amit a jelen vezetők mondanak, csinálnak, mert az biztosan nem jó. hiszen ők azért ellenzék, hogy ne értsenek egyet semmivel, ami van és ne legyenek megelégedve semmivel, ami van.

szerintem.

Előzmény: Abszolút Igazság (237361)

Erről a nickről azt kell tudni, hogy a topik eleje óta próbálta átvenni a topikot. Természetesen úgy, hogy állandóan a modiknál görcsölt és mószerolt. Ha betettem egy feminista írást, már azonnal ott hisztizett. Viszont szemrebbenés nélkül a legmocskosabb módon kekeckedett és személyeskedett velem. Neki és a maestronak a ténykedése miatt törölték az összes nickemet. Persze! Hiszen ezek jártak a pft-re és ugye haverok. 

Ez az írása azt jelenti tulajdonképpen hogy a feministák azok, akik ok nélkül ugye a hatalomért a mindenkori ellenzék és nekik semmi sem jó. 

Na és azonnal itt a válasza a a másik jómadárnak a falkából.

Abszolút Igazság válasz | megnéz 2011.07.24 10:14:22 Creative Commons License (237363)

"hiszen ők azért ellenzék, hogy ne értsenek egyet semmivel, ami van és ne legyenek megelégedve semmivel, ami van."

 

Mondjuk, létezhetne egy olyan attitűd is, hogy a céljuk nem a hatalmon lévők támadása, hanem az ország érdekében való ténykedés. Mindig ámulok, hogy a szlovák vagy román pártok - akik ugyanúgy marják egymást, mint a mieink - hogy össze tudnak fogni, ha valami nemzeti érdeket kell képviselni a többi országgal szemben. 

Az meg, hogy egy csoport kikiáltja ellenségnek az emberiség felét, az egyszerűen vicc. Még a náciknak is elég volt ellenségnek az az 5-10% zsidó, akikkel el is tudtak bánni. De a férfiak ellen vívott háború csak totális bukással végződhet. Na persze, nem lesz ilyen háború, előbb telik ki a becsületük, aztán ha nincs többé állami támogatás, az a 0,5-1% támogató nem fogja összedobni a további apanázst...

Előzmény: hgyi (237362)

Az előbb írtam hogy falka. Igen ezek a nickek rendkívül gonosz módon falkástul acsarkodtak ellenem. Mocskoltak, hazudoztak rólam, és rágalmaztak. És a feministák ellen is létező minden mocskot összehordtak. És tették mindezt egy feminista topikban, a modik áldó kezei alatt, akik nem őket törölték, hanem azokat a hsz-imet amivel ezeket a mocskokat visszautasítottam. Ennek köszönhető az is, hogy egyetlen betű miatt törölték a forintocska nickemet, és mindegyiket amellyel rá mertem kérdezni a modis topikban.

Ez a hímsovi ebben az írásában is a feministákat támadja, mert semmi máshoz nincs agya. Fogalma sincs arról, hogy a feminizmus nem férfiideológia. Hanem a nők egyenrangúságát jelenti. A nők nem egy kisebbségi párt, nem egy nemzetiség,  hanem az emberiség fele. És ezért a nőknek ugyanolyan részvételüknek kell lenni a törvényhozásban mint a férfiaknak.

Továbbá az nem támadás a férfiak ellen, ha nők egyenrangúságáért emelik fel a szavukat a feministák. Nem jár a férfiaknak sem több mint a nőknek. És a férfiaknak nincs joguk elkövetni a nők ellen intézményesítve az összes létező bűnt. Ráadásul megint oltári nagyot hazudik. A feministákat nem támogatja az állam, hanem pályázat útján nyerhetnek, vagy az 1%.ot kapják a különböző női szervezetek. Ezek között egyházitól kezdve a NaNe-ig vannak a női szervezetek. Rengeteg olyan van, amely a nők nevében tulajdonképpen a férfiuralmat szolgálja. Valójában Magyarországon több-milliószor több van költve a férfiak hatalmának a fenntartására, mint a lakosság több mint a felét kitevő nők érdekérvényesítésére.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manekedholnapnekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr333093442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása