Árnyékban

Feminizmusról, az emberi kapcsolatokról, mindenről.

Címkék

index_modi_hadova

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Jujj!!! Azt a leborult szivarvégét a képmutatásnak!

2011.10.16. 22:22 - forintocska

 

Undorító! - önkielégített, összekente a kilincset az ÖsszeEsküvőkben

Visszataszító jelenettel sokkolta a nézőket a TV2: képernyőre került, hogy az ÖsszeEsküvők egyik vőlegényjelöltje önkielégítést végez, majd összemaszatolja a kilincset.

 
 

Csütörtökön éjszaka, az Esküdj! című műsorban Majka különleges élményt ígért a nézőknek. A műsorvezető arra kért mindenkit, hogy hangosítsa fel a készülékét, és tegyen félre mindent, mert jön Marci, és amit tesz, az egyszerűen fantasztikus. Ezek után képernyőre került a televíziózás történetének talán legvisszataszítóbb jelenete Marián főszereplésével - írja a Bors.

A tizennyolcas karikával jelzett felvételen a fodrászfiú a zuhanyozóban kényezteti magát, de a többi srác állandóan megzavarja. Ezért bosszút áll: buzgólkodása végtermékét a kilincsre keni, amibe természetesen belenyúl az első fürdőbe lépő srác, Peti. A műsor főszerkesztője, Vörös Tamás szerint nem öncélúan került képernyőre a jelenet, és nem tart attól, hogy megbünteti a csatornát a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság.

************************

 

Azta! Most már nem is fog többé enni Magyarországon a kényes férfitársadalom! Ezt a hatalmas gondot! Ez az igen erkölcsös, és módfelett előkelő, kényes újságíró jogosan háborodott fel. Nem is tudom, hogy miért nem hívták azonnal össze rendkívüli gyűlésre a parlamentet, és mért nem tárgyalják azonnal soron kívül a tisztelt honatyák. 

A Tömjén feladata lenne lerántani erről a borzalmas tettről a leplet! Elmondania, hogy ez borzasztó!!! És jajj, de pfujjj!!! És jajj de undorító, ha a teremtés koronája belenyúl a másik teremtés koronájának az ondójába!!! Az a természetes a patriarchátusban, mikor a nők/gyermekek arcára spriccelik többedmagukkal a pasik az írmagjukat. Sőt dicsérendő dolog a számukra. Ezért, ők is a képviselők jó példával elöl járva, igen sokat is költenek rá az állami bevételekből. És természetesen a kormány is gondoskodik arról, hogy időben oktassák rá a médiákban a gyerekeket, és a fiatalságot, az általuk támogatott  pornófilmekben. El kellene neki mondania azt is a tisztelt plénum előtt, hogy neki, az egészen keresztényi szellemben uralkodó, nagy magyar képviselő úrnak, kutya kötelessége ezt a parlamentben szóvá tennie. Sőt!!! Hazaffyjas kötelessége is! Egy ilyen botrányos esetet nem tűrhet el egyetlen hívő, keresztény, tisztességesen prostit erőszakoló, pornót bambuló nemes férfiú sem. Be kellene számolnia az egyház oktatás kiugróan magas teljesítményéről is. Elmesélnie, hogy sok mélyen tisztelendő tiszteletes, időt fáradságot nem ismerve, önmagát nem kímélve fáradhatatlanul, éjt nappá téve okítja a keresztény kisfiúkat a helyes viselkedésre. Amit a szent egyház ellensége így ír le.

Pedofil papok isten felszentelt házában nyomorítják meg az ifjúságot ...


Pedig, valójában magas szintű oktatása folyik a gyerekeknek. Jól felhasználja az állami fejkvótát az egyház, mert tevékenyen és gyakorlatilag is bemutatót tart a keresztény ifjúságnak egy buzgó jóságos pap. És természetesen a legmegfelelőbb helyen, a templomban, isten áldása alatt oktatják, hogy milyen az igazi, nemes, farokközpontú férfiasság eszményképe a patriarchátusban!!! Az igazi férfiak ők azok, akik a nőkre spriccelnek ás megerőszakolják őket. E hőstettüket dokumentálják az ifjúság épülése érdekében. Példát mutatnak nekik a férfiúi erényekből. Megtanulják a fiatalon azt is még igazibbak lehetnek ám azok, akik önfeláldozóan még istennek tetszőbb életet élnek úgy   bizonyítva az ő nemes férfiúi voltukat, ha egyetlen gyermek/nő összes testnyílásába begyömöszölik a farkukat! Ezért akár kitüntetést is kaphatnak. De minimum, a papi díszes hacuka! És az is a legtermészetesebb, hogyha egy nő szájába nyomják a farkukat a férfiak, és rá kenik a mocskukat, lerondítják őket. Mert az a galád nő csak azt érdemli. Ezt a biblia is megmondja, hogy a nő a bűnös. Míg a nemes teremtés koronájának a bűntelennek az a kis finom úri keze, nehogy má' összekenődjön egy másik pasi ondójával. Még véletlenül sem! Mert az kérem, sokkolja a finom, vallásos lelküket a férfiaknak! Az kérem igazán undorító, borzalom, hogy a teremtés koronája azt tegye, amire a nőket erőszakkal kell kényszeríteni!!!

Ez után a szép beszéde után a 2/3 megtapsolhatná, és a parlamentben erős püspök celebrálásával, sűrű tömjén lógatások közepette,  ökumenikus istentiszteletet tartanának a szerencsétlen bemocskolt kezű nagy magyar férfi lelki üdvéért. Bűnbocsánatért esedezve a számára a mindentahóhoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manekedholnapnekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr603307830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása