Árnyékban

Feminizmusról, az emberi kapcsolatokról, mindenről.

Címkék

index_modi_hadova

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Ezt gondoltam 2007-ben.

2011.08.20. 16:00 - forintocska

Miután az összes hsz-m törölve lett a feministából, így az írásaim csak nekem vannak meg. A legnagyobb vihart kiváltókat, és az arra adott elutasító mocskolódó írásokat ide beteszem apránként. Igen érdekes folyamata, annak hogy több feminista-ellenes nőgyűlölő ember miként tekinti a saját és más rágalmait tényeknek, és annak alapján miként tekintik magukat az erkölcs bajnokának. Akik felemelt karddal rohannak falkástul arra, aki nőként ki meri mondani a patriarchátusról az igazságot. Azt amiről ők a hatalomféltésük miatt nem akarnak tudomást sem venni.

 

forintocska       válasz | megnéz | könyvjelző    2007.11.06 00:00:00 © (26254)

Azt gondolom, hogy pont a globalizáció fogja elhozni a totális nőuralmat.
Hiszen gondoljunk, csak bele.
Miről is szólt eddig a történelem?
A hatalom megszerzéséről. Háborúkról, háborúra való készülődésről. És ehhez pénz kell. És ahhoz, hogy még több legyen a tőkés profitja, nagyobb legyen a hatalma árutermelés kell. Melyik áru termeli a legtöbb legális profitot a patriarchátusban? A fegyver. Hol fogy a fegyver? A háborúkban. Tehát pusztítani kell, hogy legyen kereslet rá.
hatalom megszerzése=pénz
A globalizáció azt hozza, hogy nagyon kevés ember kezében fog a világ tőkéje összpontosulni. Világszerte egyre szegényebbek lesznek az emberek. A tőke harca a proft után gyakori háborúkban fog kicsúcsosodni. A technikai fejlődésnek köszönhetően nagyon gyorsan kialakulhat egy világégés.
Aztán a megmaradó emberek a földön gyökeres változtatásokat fognak csinálni.
Hogy még egy világégést elkerüljenek, meg fogják szüntetni a pénzt.
Abban is meg vagyok győződve, hogy a férfiak kezéből a nők örökre ki fogják venni a hatalmat.
Egy nő kevésbé ideologikus, kevésbé agresszív, és az anyai ösztöne miatt, sokkal felelősségteljesebb. És a gondolkodásuk sokkal racionálisabb.
Ha nem akarjuk, hogy az emberiség elpusztuljon ezek a tulajdonságok kellenek.
Férfiak által uralt társadalmi, gazdasági, kultúrális környezetben egy nő csak akkor lehet vezető, ha férfias erényeket hordoz.
Ilyen az agresszivitás, stb.
De mihelyt ezeket a férfias tulajdonságot hordozó társadalmak elpusztítják önmagukat a föld embereinek, ha nem akarják teljesen kiirtani magukat, azokra a tulajdonságokra lesz szükségük, amiket zömében a nők hordoznak.

 

Amikor ezeket a sorokat írtam, akkor  mélységes felháborodás volt a hímsoviniszta nickek részéről, pedig minden egyes sorát igazolta az elmúlt 4 év! Néhány reagálás;  Azonnali  mocskolódás  a balu 1sit-től, illetve szófosással tarkított semmitmondó tudálékoskodás az oromontól, és a türelmes válaszaim.

 

Balu1st            válasz | megnéz | könyvjelző    2007.11.06 00:49:34 Creative Commons License (26258)

Sokszor gondoltam arra, hogy kell-e magamat is nevetségessé tennem azzal, hogy kijelentem, hogy ignorállak, mikor olyan nehéz megállni... de megpróbálom újra, te náci seggfej. Nem nagyon érdekel, ha ezért kitiltanak. Főleg, mert nem rágalmazás, hanem tényközlés.

Előzmény: forintocska (26254)

 

Figyelemreméltó ez a válasz. Semmit nem tud megcáfolni, semmi ellen nem tud tényt hozni. Ezért a személyes rágalmazását, mocskolódását állítja be mint tényt. És ezeket a mocskokat, rágalmakat egyetlen moderátor sem törölte. Természetesnek vették, hogy egy feminista nőt le lehet náci seggfejezni! És ennek köszönhetően ezeket a mocskolódó feminista-ellenes nickeket semmi nem tartotta féken. Se jó ízlés, se kultúra, se emberség. Ezek a nickek a moderátorok helyeslésével, egyetértésével mocskolhatták a nőket, a feministákat, és engem.

Ami pontosan ugyanazt jelenti, mintha a moderátorok mocskolódtak volna. Ez a hímsovinizmus egyik jellemzője, a férfi korporatizmus, a férfiérdek képviselete a nők és bármi ellen. Az a férfi összetartás, amely egyetlenegyben tartja őket össze, hogy férfiak.  Felelőtlenül hatalmaskodhatnak ezért a nemük miatt, bárki és bármi felett.

 

forintocska       válasz | megnéz | könyvjelző    2007.11.06 01:07:06 © (26259)

Mi van tanoncka! Megint elakadt a fogaskerék a fejedben? Akkor prüszkölsz ennyire, ha képtelen vagy bármit cáfolni. Ja! Mert nem lehet. Helyette randa beszéd, nácizás, káromkodás.

Ejnye-bejnye! Hát tudod e, hogy nem engem, hanem magad mínősíted?

Az ember az, ahogy beszél! Jujjj de csúnya vagy!

 

Megpróbáltam szelíden viccesen figyelmeztetni. Mondanom sem kell, hogy sikertelenül mert a moderátorok partnerek voltak a személyem rágalmazásában, és a mocskolásában. Ha hasonló hangnemet alkalmaztam volna, azonnal törölnek. Pusztán azért mert visszamerem utasítani a mocskokat. Végül is mindegy lett volna mert pontosan egy ilyen finom vicces figyelmeztetésem apropója miatt töröltek végleg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manekedholnapnekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr303161628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása